Ποιοι Είμαστε.

H εταιρία Ysoft δραστηριοποιείται στον κλάδο της ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού, υλοποίησης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και παροχής σύγχρονων ψηφιακών υπηρεσιών βασισμένες σε κινητές συσκευές.

Ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη της πληροφορικής με πολυετή εμπειρία σε τεχνολογίες mobile, blockchain, big data αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και μεθοδολογίες ανάπτυξης εφαρμογών και διαχείρισης έργων (agile, scrum, κτλ.).

Υλοποιεί καινοτόμα έργα Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων μεγάλης κλίμακας στους τομείς εκπαίδευσης, fintech, υγείας, logistics, loyalty και δημοσίου.

Η Ysoft είναι μέλος:
  • Του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ)

  • Του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
  • Του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

ISO 9001-2015.

Η εταιρία κατέχει ISO 9001:2015 στο πεδίο εφαρμογής “Ανάλυση, ανάπτυξη, ενοποίηση, δοκιμή, εγκατάσταση και συντήρηση εφαρμογών λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων. Παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής. Παροχή υπηρεσιών συμμόρφωσης με τον ΓΚΠΔ (GDPR).

Όραμα και Αξίες.

Στρατηγική της επιχείρησης αποτελεί η εδραίωσή της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον κλάδο της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων λογισμικού. Βασικός δρόμος για να το πετύχει αυτό είναι η ισχυρή εξειδίκευση, ευελιξία και διαφοροποίηση.

0%
Available Uptime
0%
Available Uptime
0%
Available Uptime

Διακρίσεις.

  • 1ο βραβείο στον Διαγωνισμό ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ: H εταιρία κέρδισε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, στα πλαίσια του Technology Forum που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΑΠΘ, ΕΚΕΤΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΕΒΕ, ΣΒΒΕ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕΠΒΕ και υπό την Αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ENTERPRISE GREECE ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
  • Δεκέμβριος 2017: Διάκριση στον 8ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος ΝBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, με την πρόταση της εταιρίας YSS ΙΚΕ για το προϊόν Yummy Wallet να έχει επιλεγεί μεταξύ των 20 καλύτερων προτάσεων.

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών.

Η Ysoft συνεργάζεται με όλα τα ιδιωτικά και δημόσια ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους φοιτητές να κάνουν την πρακτική τους άσκηση κυρίως στον τομέα του σχεδιασμού και ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων.Η εταιρία μας παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικά έργα υλοποίησης εφαρμογών και και να συνεργαστούν με έμπειρα στελέχη.  Κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και εμπειρία, θα μάθουν να εργάζονται ομαδικά και πάντα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Στην Ysoft επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως στους ταλαντούχους τελειόφοιτους των πανεπιστημίων μας. Τα τελευταία χρόνια πάνω από το 70% των φοιτητών πρακτικής άσκησης προσλήφθηκαν με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Η εταιρία μας παρέχει ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και ευέλικτο τρόπο εργασίας ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες των εργαζομένων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ysoft.gr.

Γνωρίστε το ΔΣ μας.

THEOFILOS MYLONAS
THEOFILOS MYLONASCo-Founder, CEO
GEORGE PAPAZIDES
GEORGE PAPAZIDESCo-Founder, Sales & Marketing Director